2014-01-22
 19:48:33

CHANEL nyheter till våren


Måste lägga upp en bild på dom nya högpigmenterade ögonskuggorna från CHANEL som kommer att komma till våren 2014. Fick förhandsvisning på dom idag och blev kär!!  Inte mindre än 8 st nya fyrskuggs paletter med massor av pigment som är lätta att skugga ut kommer att ersätta några av dom tidigare fyrskuggorna! Tycker om pigmenten i dessa mycket bättre då man inte behöver primer under för att dom ska bli intensiva, längtar tills dom kommer i butik....
2014-01-08
 17:40:00

Månadens hudvård

 
Något som har funkat för mig nu i vintertider med stress och fuktbrist är dethär :)
Från vänster:
 
MD Formulations Facial Cleanser
Världens bästa rengöring med glykolsyra (AHA syra) som jag använder efter att jag tvättat av sminket (med vilken makeupremover som helst) och låter den ligga på medans jag borstar tänderna. Då pirrar den härligt och äter bort all smuts och döda hudceller. Inget ansiktsvatten ska användas efteråt med denna rengöring för då förstör man effekten av glykolsyran. 250 ml räcker i evigheter med ca pris 490:- på KICKS.
 
MD Formulations Daily Peel pads
Bomullsrondeller med en starkare dos glykolsyra (AHA syra) i som jag använder på kvällen periodvis ibland när huden behöver lite extra hjälp. Sveper bara runt den över huden och följer med serum och kräm.
40 st ca pris 450 kronor på KICKS.
 
CHANEL serum har jag tre stycken som jag använder Le Jour på morgonen, La Nuit på kvällen och Le Weekend under två lediga dagar i veckan. Dom jobbar synkroniserat 7 dagar i veckan 24 timmar om dygnet med att få huden till sin bästa potential.
 
CHANEL Le Jour serum
Energi och skydd under dagen med jasmine extrakt och salisylsyra, motverkar igentäppta porer. Kan även läggas i området runt ögonen. Pris ca 750 kronor för 50 ml. 
 
CHANEL La Nuit serum
Lugnande och närande med hyaluronsyra. Kan även läggas i området runt ögonen. Pris ca 750 kronor för 50 ml.
 
CHANEL Le Weekend serum
Exfolierande med rosenvatten och glykolsyra. Pris ca 950 kronor för 50 ml.
 
CHANEL Hydra Beauty Gel Yeux
Mjukgörande ögongel som även motverkar och behandlar påsar, mörka ringar och fina linjer runt ögonen.
15 ml för ca 550 kronor.
 
CHANEL Hydra Beauty Creme
Ansiktskräm som ger fukt och skyddar huden mot fria radikaler både på dagen och på natten. Pris ca 600 kronor för 50 g.