2013-08-21
 19:00:00

KICKS makeup penslarRiktigt bra penslar är A och O om man vill få till snygga skuggningar och underlag. En gammal utkörd och smutsig borste som legat i neccesären alldeles för länge sprider mest bakterier och gör ögonskuggorna fläckiga än något annat! KICKS har kommit ut med jättefina penslar som inte kostar överdrivet mycket.
Här är några guldklimpar!
 
Från vänster
Smokey brush : Perfekt för att lägga skugga på undre fransraden, lägga färg i globlinjen eller sudda ut en eyeliner. Går också bra att använda vid exakt applicering av concealer. Gethår. 99 kronor.
 
Concealer brush : Gjord av syntet hår och passar perfekt till krämprodukter såsom krämskuggor och concealer. Är också väldigt bra att packa mycket färg på locket med. 119 kronor.
 
Blending brush : Jättefluffig och mjuk borste av gethår, blandar och tonar ut färger som en dröm. 99 kronor.
 
BB cream brush : Mjuk och väldigt tät syntetborste som går att använda till applicering av BB cream, mineralfoundation, puder foundation och flytande foundation. (Är en liten kopia av Shiseidos storsäljande foundationpensel som ligger på över 300 kronor) Denhär går däremot på 129 kronor.
 Här är även en jämförelse mellan KICKS blending brush 99 kronor (vänster) och mina andra två favoriter, MAC Blending brush nr 217 (mitten) går på ca 215 kronor och MakeupStore Blending brush 117 (höger) ligger på runt 245 kronor.
 
2013-08-18
 19:57:00

My Makeup vanity <3


 
 
 
2013-08-16
 19:08:00

Violet Underground - Estée Lauder


Jag forsätter med lite Estée Lauder palett sminkningar, denhär från deras höskollektion 2012 "Violet Underground" med en matt svart skugga tillsammans med 4 stycken högmetalliska färger som min blixt tyvärr tar bort rätt mycket av i bilderna. Jättebra fest sotnings palett!

Jag har använt / I´ve used

MAC paintpot #Soft Ocre
Estée Lauder palette #Violet Underground
MUS Cake eyeliner #Black
Lancôme Hypnose Doll eyes mascara
Isadora inliner #Blonde

 
 Paletterna finns på KICKS för ca 555 kronor.
2013-08-13
 13:39:00

Pretty Naughty - Estée Lauder


Om man är på jakt efter snygga ögonskuggspaletter som blandar färger och finish i sina paletter (någon matt, någon metallisk, någon skimmrig osv) borde man verkligen kolla Estée Lauders utbud. Denhär paletten är från en av deras tidigare kollektioner med pastellig rosa, ljusblå, satin ljuslila, skimmrig svart och metallisk ljusbronze i sig *LÖÖÖV IT* 

Jag har använt / I´ve used

KICKS eyeshadow primer
Estée Lauder palette #Pretty Naughty
MUS cake eyeliner #Black
Hypnose Doll eyes mascara
 
 
 
 Paletterna finns på KICKS för ca 555 kronor.
2013-08-11
 18:03:34

Got lucky, beautiful shot, you're taking everything off

 
Jag kommer försöka planlägga lite inlägg med sminkningar som annars bara ligger och skräpar på datorn meddans jag är utomlands i dom kommande två veckorna. Efter det kommer det  förhoppningsvis vara en både mycket brunare och mer utvilad Carin här :)
 
Använt / I´ve used

KICKS eyeshadow primer
MAC Omega
MAC Kid
MUS tri brow color
Isadora inliner #Blonde
KICKS liquid eyeliner
False lashes Ardell
Lancôme Hypnose Doll eyes mascara
 
 
2013-08-04
 21:26:00

Labyrint - "Gottsunda" musikvideo inspelning

 
Nu har videon till Labyrint´s singel Gottsunda kommit ut som jag var med och jobbade på för några månader sedan på Fryshuset i Stockholm!  Aki, Dajanko, Sai och Jacco som egentligen är rappare sedan barnsben driver rätt hårt med sig själva som hårdrockare i den nya videon.
Grymma makeupartisten Andréa tog med mig som assistent och tillsammans med en maskör som fixade med löshår / peruker på grabbarna och tatuerare som målade dit extra tatueringar gjorde vi om dom till stereotypen av hårdrockare.
 
Hade en jätte rolig dag (läs morgon/dag/kväll/natt) och Labyrint var verkligen störtsköna grabbar med stora hjärtan!
Här är lite backstage bilder och videon!
 
 
 
Innan sminket......
Kläder - tatueringar - smink och peruk på för Dajanko
Jacco trivdes som hårdrockare, blev en Jack Sparrow look-a-like!