2012-07-03
 08:00:00

BLISS på Kicks

 
 
 
Ni har väl inte missat att märket BLISS har landat på KICKS?
 
 
Sedan starten 1996, då Bliss startade en spa-revolution med sitt första twistade spa i New York där dom bjöd på brownies och champagne och spelade R&B musik i högtalarna (helt tvärtemot det citronvattnet och äpplet man får på andra span och den plingplong musiken som spelas där), har märket erbjudit spännande och effektiva produkter som alltid blandats med Bliss härliga humor. Dom använder ingen modell utan har en tecknad tjej som deras ansikte utåt!
 

Bliss tror att man måste må bra för att se bra ut, och vice versa. Bliss har ett stort utbud av prisbelönta spa-at-home-produkter för ansikte och kropp för att du ska få med dig den härliga Bliss-känslan hem och produkterna doftar ljuuuuvligt! Jag var med på en morgonkurs som jobbet anordnade då jag fick en introduktion av märket och massa gratisgrejer hihi ^^
 
 
Några kändisar som använder BLISS är bland andra Oprah Winfrey, Julia Roberts, Uma Thurman, Jennifer Lopez och Madonna.
 
 
 
Jag och några av mina underbara kollegor på jobbet vid BLISS
Produkterna jag fick med mig på prov hem var domhär:
 
 
Fabulous starter set
Ett fabulous starter kit för dig som vill prova Bliss! Innehåller Face Wash 60ml, Eye Cream 3ml, Face Lotion spf 15 15ml. Passar alla hudtyper.
High Intensity hand cream
Med en mild doft av citrus återfuktar denna antioxidantrika handcream torra och nariga händer. Formulan som även mjukar upp hårda nagelband går snabbt in och händerna som blir super mjuka och lena.
Lemon & Sage body butter
Härligt lyxig, rik kroppscreme som ger långvarig återfuktning. Doftar underbart av den klassiska Blissdoften Lemon and Sage (citrus och salvia).